Mensen in beeld

Geplaatst op: 19-01-2017 10:31
Vindt u het ook belangrijk dat mensen in beeld zijn bij de parochie? Doe mee aan de internetconsultatie op overheid.nl De Augustinusparochie houdt haar adresgegevens actueel. Zo zijn mensen in beeld als ze nieuw in de parochie komen wonen of als ze verhuizen naar bijvoorbeeld een verzorgingshuis. Als mensen overlijden, weet uw parochie dit en zal zij hen geen brieven of parochieblad meer sturen.
                        
Wij maken hiervoor gebruik van SILA (Stichting Interkerkelijke Ledenadministratie), dat samenwerkt met de Basisregistratie Personen (BRP) van de overheid. In 2016 nam de Tweede Kamer echter een motie aan, die een einde lijkt te maken aan deze koppeling. Maar voordat het zover is, houdt de overheid een internetconsultatie.

Dat betekent dat u kunt reageren op dit voornemen van de politiek! Geef uw mening en vertel waarom deze koppeling tussen SILA en BRP van belang is. Ga hiervoor naar: de website internetconsultatie.nl . De naam van de internetconsultatie is voluit ‘Wijziging Besluit BRP i.v.m. verkorten inschrijftermijn vreemdelingen e.a.’ Vul de internetconsultatie vandaag nog in, want reageren kan maar tot 3 februari 2017.
Augustinusparochie

Terug naar de vorige pagina