Kunst in de Haagse Beemden

Geplaatst op: 11-04-2017 07:43
In de Haagse Beemden zitten veel kunstenaars, maar ook op straat komt men de nodige kunstwerken tegen. Iedere week laten wij u zien waar een stukje kunst in de wijk te vinden is. Daarnaast pakken we ook industrieterrein de Emer en Steenakker mee. Dus het hele gebied dat opgesloten zit tussen de rivier de Mark, de A16 en het spoor.

Als u met de fiets de wijk in- of uitrijdt kunt u gebruik maken van één van de vele fietstunneltjes. Een aantal jaren geleden zijn al deze tunneltjes bewerkt door graffitie kunstenaars, vandaag een impressie van de Schapenpad fietstunnel.

Schapenpadtunnel; fotograaf Jan van HorenSchapenpadtunnel; fotograaf Jan van HorenSchapenpadtunnel; fotograaf Jan van HorenSchapenpadtunnel; fotograaf Jan van HorenSchapenpadtunnel; fotograaf Jan van HorenSchapenpadtunnel; fotograaf Jan van HorenSchapenpadtunnel; fotograaf Jan van HorenSchapenpadtunnel; fotograaf Jan van HorenSchapenpadtunnel; fotograaf Jan van HorenSchapenpadtunnel; fotograaf Jan van HorenSchapenpadtunnel; fotograaf Jan van HorenSchapenpadtunnel; fotograaf Jan van HorenSchapenpadtunnel; fotograaf Jan van HorenSchapenpadtunnel; fotograaf Jan van HorenSchapenpadtunnel; fotograaf Jan van HorenSchapenpadtunnel; fotograaf Jan van HorenSchapenpadtunnel; fotograaf Jan van HorenTerug naar de vorige pagina