Koningsspelen Breda 2017

Geplaatst op: 18-04-2017 15:48
Breda Actief, Jeugdsportfonds Breda, Teamplay@NAC, Deltalent en Stichting BAS nodigen u graag uit voor Koningsspelen Breda 2017. Op vrijdag 21 april worden op verschillende locaties in Breda de Koningsspelen georganiseerd.

Diverse scholen organiseren het sportieve festijn zelf. Daarnaast maken 28 basisscholen tijdens dit vijfjarig jubileum gebruik van de expertise van de sportcoaches van Breda Actief. Samen met meer dan 60 partners organiseren zij het sportieve festijn op drie grote locaties en op 11 sportlocaties in de Haagse Beemden en Prinsenbeek. Het sportieve festijn wordt feestelijk afgesloten met het officiële Koningsspelen Breda-lied waarbij alle kinderen fluiten en dansen op de muziek.

Koningsspelen Breda op verschillende locaties
De Koningsspelen Breda wordt op drie locaties officieel afgetrapt door drie wethouders en officieel afgesloten met het Koningsspelen Breda-lied en de prijsuitreiking door het bestuur van Jeugdsportfonds Breda en Jeugdcultuurfonds Breda. Daarnaast zijn er nog 11 locaties in de Haagse Beemden en Prinsenbeek waar de Koningsspelen door Breda Actief wordt georganiseerd.

Breda Noordwest, Haagse Beemden en Prinsenbeek

Aanwezige scholen:
PC De Rietvink, KBS De Driezwing, KBS De Griffioen, KBS De Horizon, KBS De Werft, KBS Kievitsloop, KBS Olympia, NBS De Burgst locatie Kroeten, NBS De Hoogakker locatie Bolkmoeren/Wandelakker, OBS De Wildert.

Koningsspelen Breda-lied
Het sportieve festijn wordt afgesloten met het officiële Koningsspelen Breda-lied. Dit lied is, samen met posters, kleurplaten en fluitjes, gratis aangeboden aan alle basisscholen in Breda. In samenwerking met Jeugdsportfonds Breda en Jeugdcultuurfonds Breda, Bredase singer-songwriter Aline Hilderink en de band There There is het Koningsspelen Breda-lied tot stand gekomen. De Gemeente Breda ondersteunt en faciliteert het initiatief. Zo kunnen alle Bredase basisschoolkinderen lekker zingen, dansen en sporten op 21 april!

KoningsspelenTerug naar de vorige pagina