Gageldonk viert Koningsdag

Geplaatst op: 19-04-2017 08:48
Na de Gageldonkse Buurtmiddag een jaar geleden vindt Buurt Initiatief Gageldonk (BIG) het hoog tijd om iets op touw te zetten: Gageldonk viert Koningsdag.

Het is jarenlang traditie geweest om met Koninginnedag een defilé te houden met versierde fietsen. Die traditie pakt BIG op. Op 27 april om 11.00 uur start de warming-up onder leiding van Dansstudio Jump. Daarna rijden de kinderen drie rondjes over het parcours bij Winkelcentrum De Donk op hun versierde rijwiel. Patricia en Hans van Rijwielservice Breda vormen de jury. De kinderen met de drie fraaist versierde fietsen krijgen van hen een mooie prijs. Tot 11.00 uur kunnen de deelnemers zich inschrijven bij de fietsenzaak bij Winkelcentrum de Donk.

Voor de Vrijmarkt kunnen de spullen vanaf 10.00 uur worden klaargezet op een kleed. Na het fietsdefilé beginnen de Oudhollandse spelletjes en de demonstraties. Er worden een aantal workshops gegeven. Dit is een greep daaruit: Breda Gym laat twee keer een demo Acrogym zien en Back 2 the Gym geeft een workshop boksen.

Er staan informatiestands van onder andere:
Gastouderopvang Bee Yourself
Stichting Hulphond
CC Giegeldonk

Bij Bouke Martens van Happy Color Faces kunnen kinderen zich prachtig laten schminken. Er is een springkussen waarop ze zich helemaal kunnen uitleven. Er is een grabbelton met leuke prijzen. De muzikale omlijsting is in handen van drive in show Move to the Rythm. Het terras van Il Primo is open vanaf 11.00 uur. Cafetaria De Donk is open van 12.00 tot 22.00 uur. Een en ander wordt mede mogelijk gemaakt door Winkeliersvereniging De Donk.

Kom allemaal naar Gageldonk viert Koningsdag op donderdag 27 april van 11.00 tot 16.00 uur bij Winkelcentrum de Donk.

Koningsdag


Terug naar de vorige pagina