RB-Media viert officiële opening van nieuw bedrijfspand

Geplaatst op: 18-06-2017 15:11
RB-Media is gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk websites, webshops en online-marketing. Eigenaar Rudy Beers vertelt: “Het bedrijf start in de Haagse Beemden, waar het vijf jaar lang is het gehuisvest aan de Konijnenberg. Na een even lange periode aan de Groot IJpelaardreef, is RB-Media sinds februari dit jaar weer terug in de wijk en wel aan de Overemer 8a. Het pand waar we nu zitten heeft zo’n zeven jaar leeggestaan. Het is nu eigendom van Hans Remie van het bekende kraanverhuurbedrijf. Hij heeft het pand helemaal laten opknappen en verhuurt het aan ons.” Het gebouw ziet er na de opknapbeurt schitterend uit met ruime, lichte werkkamers en een gezellige kantine. Een omgeving om je in thuis te voelen.
RB-Media
RB-Media heeft zo’n 300 tot 400 vaste klanten, waaronder Haagse Beemden Digitaal. Tot de meer illustere klanten behoren NAC, Bart Brentjens, Tom Dumoulin, Steven Kruijswijk, en Marianne Vos.  Stuk voor stuk bekende namen uit de sport. Er is nog een relatie met sport: veel van de medewerkers van RB-Media hebben hun opleiding gedaan bij de Graaf Engelbrecht, dat bekend staat als een High School Sport. Rudy legt uit: “We hebben nu 15 fulltime-equivalent arbeidsplaatsen. Sommige mensen werken hier parttime, omdat ze hun opleiding nog niet hebben afgerond. Intussen zijn ze wel al bij ons aan het werk, voor bijvoorbeeld drie dagen per week. We hebben programmeurs, ontwerpers en online-marketing mensen in dienst.”
RB-Media
Het openingsfeest wordt druk bezocht. Veel mensen brengen een bloemetje mee en sommigen iets in een fles. Het ontbreekt de gasten aan niets: De dames van Purple Catering and Events zorgen voor de hapjes en de drankjes die ze afhalen bij The Beertruck, Hupsaté maakt wraps met (vegetarische) kip en Multar Event Support zorgt voor licht en geluid.
RB-Media
Op verzoek van de fotograaf nemen alle medewerkers de tijd om te poseren.
RB-MediaTerug naar de vorige pagina