Oud international Mildred Baal trainster bij meidenacademie Breda Girlz United

Geplaatst op: 14-07-2017 16:31
Mildred Baal als eerste trainster vastgelegd door BGU

Ik kan niet wachten!
Mildred Baal debuteerde op 22 september 1990, in de met 9-0 gewonnen wedstrijd, in het Nederlands dames voetbalelftal tegen Noord-Ierland. De laatste wedstrijd speelde ze op 19 maart 1992. Tijdens het WEURO voetbalfestival bij WDS’19 is het eerste contact geweest tussen Mildred en Breda Girlz United. Zij hielp de KNVB mee als vrijwilligster met het organiseren van dit voetbalfestival. Haar passie voor voetbal en met name het meisjesvoetbal is enorm. Ook haar ervaring als voetbalster en trainster heeft Breda Girlz United ervan overtuigd dat Mildred de juiste persoon is om trainingen te verzorgen bij de meidenacademie. Mildred Baal: “Prachtige samenwerking tussen drie Bredase voetbalclubs, verenigd in Breda Girlz United. Ik kan niet wachten om de training te verzorgen op zondagmorgen. Samen met de enthousiaste voetbalsters zullen we mooie zondagen beleven waarbij voetbalplezier en het verbeteren van voetbalkwaliteiten centraal staan.”

Proefclinics
De proefclinics zijn reeds gepland op 29, 30 en 31 augustus bij respectievelijk Groen Wit, WDS’19 en UVV’40. Deze clinics waren binnen 3 dagen in zijn geheel vol en dus een enorm succes. Ze worden verzorgd en gegeven door Ognjen Peric van voetbalschool Voetbal met Passie en natuurlijk door Mildred Baal.

Vacatures
Meidenacademie Breda Girlz United zoekt nog twee trainers voor op zondagochtend. Dus wil jij training geven aan een groep enthousiaste en ambitieuze meiden en denk jij deze meiden beter te kunnen maken meld je dan aan via bredagirlzunited@gmail.com. Je krijgt een onkostenvergoeding en mag samenwerken met oud international Mildred Baal. Meer informatie Wil je meer informatie over deze meidenacademie neem dan contact op met Maries Geerssen (Groen Wit), Henk Schuiling (UVV’40) of Jurgen van Poorten (WDS’19). Ze zijn te bereiken via de vereniging of je kunt een mail sturen naar bredagirlzunited@gmail.com.

Over meidenacademie Breda Girlz United
De voetbalclubs Groen Wit, UVV ’40 en WDS ‘19 hebben de handen ineen geslagen en zijn meidenacademie Breda Girlz United gestart. Een unieke samenwerking in Breda. De start van de meidenacademie kenmerkt een mooie groei voor het meidenvoetbal in de Parel van het zuiden. Het biedt meiden extra trainingsmogelijkheden, op een hoger niveau met betere trainers, naast de trainingen bij hun eigen club. Het doel van deze voetbalschool is de kwaliteit van het meiden/dames voetbal in Breda, en in het bijzonder die van de participerende verenigingen, naar een hoger niveau te brengen. Dat wil zeggen dat iedere meid, die lid is bij een van de verenigingen, met ambitie en motivatie zich kan inschrijven voor deze voetbalschool voor meiden.

BGU
Mildred Baal.Terug naar de vorige pagina