75 motoren rijden Sponsorrit 2017

Geplaatst op: 06-09-2017 16:41

Zo’n 75 motorrijders verschenen zondagmorgen 3 september bij de zorgboerderij van de stichting Rolerisuit om zich in te schrijven  voor de sponsorrit van de Culinair Bikers uit de Haagse Beemden.

De opbrengst van de rit was € 550.00 Volgens Pieter Seegers van de club was het een goede rit. “ De route ging via Prinsenbeek, Rucphen, Schijf, Nispen, Wouw, Lepelstraat, Nieuw Vossemeer naar de Phillipsdam waar bij restaurant Het Grevelingenmeer gestopt kon worden voor de lunch. Om vervolgens via Oude-Tonge, Stad aan ’t Haringvliet, Den Bommel, Helwijk, Fijnaart, Klundert en Langeweg weer bij de inschrijflocatie te eindigen. De route die goed was uitgezet ging over de nodige slingerweggetjes en dijken. Bij het afmelden stond er een bord vers gemaakte pasta klaar. De ingrediënten van de pastasaus waren gesponsord door AH Kersterenlaan Breda.  

Daar alle deelnemers hebben aangeven te hebben genoten van de afwisselende rit, mogen we er vanuit gaan dat een ieder het naar zijn zin heeft gehad”. Voor ons een teken om ook in 2018 de sponsorrit weer te organiseren.

Rolerisuit

 

Terug naar de vorige pagina