55-plussers in beweging

Geplaatst op: 05-10-2017 14:42
Sportaanbieders Haagse Beemden starten met 2e beweegprogramma

Door positieve reacties en veel animo organiseert Breda Actief samen met de sportaanbieders nogmaals het beweegprogramma voor 55 tot 70-jarigen in de Haagse Beemden. Het beweegprogramma duurt acht weken en is onderdeel van het project Samen in Beweging, waarin de doelgroep die niet of nauwelijks beweegt de gelegenheid krijgt om te ontdekken welke sport bij hen past. Dit keer zelfs op locatie van de sportaanbieders!

Dit beweegprogramma vindt in de periode van 11 oktober tot en met 1 december 2017 wekelijks plaats op woensdag- of vrijdagochtend. Elke week gaan de deelnemers op bezoek bij een andere sportaanbieder. Op deze manier maken zij kennis met veel verschillende sporten en beweegvormen, zoals tennis/padeltennis, Tacoyo, yoga/pilates/Tai Chi, aqua fit, powerwalken, bowlen en volleybal! De kosten voor het totale programma bedragen € 15,00 en met een Breda Pas € 7,50.

Aanmelden
Voor iedere 55-plusser die meer wil bewegen kan zich aanmelden voor 4 oktober 2017 via info@breda-actief.nl, onder vermelding van beweegprogramma Haagse Beemden, persoonsgegevens en voorkeur voor de woensdag- of vrijdagochtend.
Neem contact op met Joan Kuipers of Stephanie Verdoolaege via 076-5233555 voor meer informatie.

55 plussers in beweging

Terug naar de vorige pagina