Griezeltocht in de Haagse Beemden

Geplaatst op: 29-10-2017 11:56
In de landgoederenzone van de Haagse Beemden wemelde het van de creepy creaturen tijdens de alweer tiende halloweenwandeling. Het was razend druk in het anders zo stille bos. Ondanks het hoge griezelgehalte waren er aan het eind van de tocht geen slachtoffers.

Iedereen verliet het parcours met een tevreden glimlach. Het evenement werd georganiseerd door JOM (de Jonge Ondernemende Moeders) bijgestaan door vrijwilligers uit de Haagse Beemden. De avond was afgestemd op het hele gezin. De groteren schrokken zich een rotje, de kleintjes werden ontzien, allen genoten.

Scare actors
Ruim honderd scare actors spanden zich tot het uiterste in om de grote bezoekersstroom te vermaken. Losgeslagen medisch specialisten, een heuse horrorkerk uit het wilde westen, een stoffige mummie op zoek naar sappig vlees, zuurstokroze toverkollen die de kinderen verleidden van hun snoep te eten. Een waarzegster die niet veel goeds voorspelde, vormden slechts een greep uit de vele karakters die zorgden voor aanhoudende angstkreten in het horrorbos.

Lees verder bij Het Stadsblad

HalloweenTerug naar de vorige pagina