Volleybalverening Set Up Prinsenbeek

Geplaatst op: 31-10-2017 21:22

Bij volleybalvereniging Set Up uit Prinsenbeek spelen diverse volleyballers uit de Haagse Beemden. Reden genoeg voor de sportredactie van Haagse Beemden Digitaal Bekom om deze spelers bij Set Up te gaan volgen.

VERSLAG SET UP HEREN 1 NEVOBO

Het eerste NeVoBo herenteam had woensdag 25 oktober een thuiswedstrijd tegen Switch’89 uit Zwijndrecht. Bij het inspelen was al snel duidelijk dat onze tegenstander veel ervaring in het team had. In de eerste set bleek dat de verdediging van Switch’89 sterk was. Ook hun service bracht ons regelmatig in de problemen. De eerste set werd na hard werken uiteindelijk gewonnen met 29-27. Ook in de tweede set konden we als team goed samenwerken en met degelijk spel sleepten we deze binnen met 25-20. Daarna de altijd moeilijke derde set… Dit werd helaas een 21-25 voor Switch. In de vierde set konden we ons gelukkig weer herpakken en werd er goed gestart. Vanaf het begin hadden we een mooie voorsprong. Zo konden we deze set met een duidelijke 25-16 winnen. Knap gespeeld door het hele team. Met deze 3-1 overwinning staan we op een 6e plaats na 4 wedstrijden. De eerstvolgende thuiswedstrijd is op woensdag 8 november om 21.00 uur in de Drie Linden. Kom gerust kijken. Een sportieve groet van Heren 1 van Set Up Prinsenbeek.

CMV SET UP 1, SET UP 2, SET UP 3 IN ROOSENDAAL

Vol enthousiasme stapten de spelers van Set Up 2 en Set Up 3 sporthal D’n Dijck in Roosendaal binnen. Het extra uur slaap, in verband met de wintertijd, zorgde gelijk voor een ontspannen sfeer. Ook de aanwezige ouders, waaronder opa en oma met spandoek, hadden zin in deze tweede wedstrijddag. Voor de wedstrijd begon konden de spelers even opwarmen en inspelen. Een niet overbodige luxe, want de ballen vlogen nog kris kras door het veld. Maar toen de eerste wedstrijd begon, stonden alle spelers geconcentreerd en vol adrenaline in het veld. Er werden verscheidene spannende wedstrijdjes gespeeld. De sfeer onderling was goed. Het team van Set Up 3 bleef elkaar aanmoedigen, ook als het even tegen zat. Het team van Set Up 2 wist 1 van de 3 wedstrijden te winnen.

’s Middags mocht het team van Set Up 1 spelen. Ondanks een afgesloten snelweg, kwam ook hier iedereen ontspannen aan. Tijdens de eerste wedstrijd van dit team dit jaar, dat in Oosterhout werd gespeeld, hadden ze al laten zien dat dit nieuwe team groeimogelijkheden heeft. En ook al hebben ze de wedstrijden niet gewonnen, de groei was vandaag duidelijk zichtbaar! Dit beloofd nog wat!

Heeft u interesse in volleybal? Kom dan zeker eens kijken bij ons in sporthal De Drie Linden, Heisprong 15 in Prinsenbeek.

Voor informatie over de trainingstijden of vragen voor een proeftraining kunt u mailen naar info@set-up-volleybal.nl

Set Up Prinsenbeek
Set Up 2.

Terug naar de vorige pagina