Verslagen week 46 volleybalverening Set Up Prinsenbeek

Geplaatst op: 20-11-2017 13:16
Albert Heijn Prinsenbeek op bezoek bij Set Up
Onze volleybalvereniging was één van de Prinsenbeekse sportclubs die deelnam aan de sportactie van de Albert Heijn. Tijdens deze succesvolle actie ontstond een warme band tussen AH en Set Up. Set Up stelde voor om hhet personeel van Albert Heijn Prinsenbeek op een volleybalclinic te trakteren. Assistent-supermarktmanager, Michèl van Boxtel, gooide dit balletje op bij zijn personeel en maar liefst 17l medewerkers waren gelijk enthousiast. Op woensdagavond 15 november verruilden ze hun werkkleding voor een sportieve outfit. De training werd zorgvuldig opgebouwd door Set Up trainers Helga en Wim-Pieter, zodat de kans op blessures minimaal was. In anderhalf uur tijd werden de basisprincipes van volleybal eigen gemaakt. De training werd met een toernooitje afgesloten, waarbij zeer zeker wat talent onder het AH-personeel werd gespot! Wij zien hen dan ook graag nog eens terug bij onze vereniging!

Sjan van Zijp Clubheld van Set Up
Woensdag 15 november werd Sjan van Zijp in het zonnetje gezet door volleybalvereniging Set Up en Albert Heijn. Sjan ‘de snoepjesmevrouw’ werd 3e van de regio Breda in de Clubheld 2017 verkiezing. Een prachtig resultaat! Met een grote bos bloemen liet Set Up weten Sjan zeer te waarderen voor alles wat ze voor de vereniging doet. Michèl van Boxtel, assistent-manager bij Albert Heijn Prinsenbeek, overhandigde onze Sjan een ‘snoepcontract’ waarmee onze snoepjesmevrouw een jaar lang haar snoeptrommel kan vullen.

Set Up bowlingavond
Vrijdagavond 17 november stonden 25 leden van volleybalvereniging Set Up hun maat te zoeken in de kast met bezwete bowlingschoenen bij Bowlingpoint Breda. Nadat iedereen was voorzien van het juiste schoeisel en de goede maat bowlingballen kon het spel beginnen. Alle leden waren willekeurig verspreid over de 5 bowlingbanen. Een mooie gelegenheid om elkaar nog beter te leren kennen.
Bij het zien van de prachtige wisselbeker ging iedereen fanatiek van start. Een enkeling was zelfs zo fanatiek dat ze bumpers hadden geregeld om maar de meeste strikes te kunnen gooien… Terwijl bij de ene baan de strikes en spares moeiteloos vielen, waren er ook banen waarbij er steevast 1 pin fier rechtop bleef staan. Na een uur was de uitslag bekend: Luca kreeg de medaille voor de 3e plaats (163 punten), Goedele werd 2e (194 punten) en de grote winnaar van de avond was Anna (214 punten). Anna mag de prachtige wisselbeker een jaar lang in haar prijzenkast zetten!

Verslag ORV Set Up mix1 maandag 13 november
Het team Set Up mix 1 speelde maandag 13 november een spannende wedstrijd tegen Rowi 4. In de Drie Linden te Prinsenbeek was een spannende wedstrijd te zien, waarbij fanatiek werd gestreden voor elk punt. Gedurende 4 sets bleek Rowi een gelijkwaardige tegenstander, nadat de voorgaande tegenstanders een maatje te groot waren gebleken.
Deze keer ging het dus gelijk op en uiteindelijk stond er een 3-1 zege voor de gasten op het scorebord. Een gelijke stand was misschien verdiend geweest, maar in ieder geval pakt Mix 1 voor het eerst dit seizoen een set!
Maandag 20 november heeft dit team weer een thuiswedstrijd, dan tegen de Burgst. Nu het team de opgaande lijn te pakken heeft, is alle support welkom om hier een mooi vervolg aan te geven!

Verslag CMV Set Up zondag 19 november
vanochtend speelde Set Up 1 in ‘t Veerhuis in Oud-Gastel. De vorige keer zagen we al een mooie groei binnen dit team. Vandaag lieten ze zien dat met goed samenwerken, een goede teamspirit en hard werken prachtige dingen kunnen gebeuren! Eindelijk een welverdiende winst voor dit team en een gelijkspel! Goed gedaan Set Up 1!
In de middag speelde Set Up 2. De bank zat weer vol supporters en de sfeer zat er goed in. Ook dit team liet zien hoe ze gegroeid zijn. Dankzij de goede samenwerking wisten ze de eerste wedstrijd met 0-6 te winnen. Ook bij de overige wedstrijden zag het publiek hoe het team genoot, elkaar aanmoedigde en prachtige punten maakten! Subliem gedaan Set Up2! Speciale dank aan trainer Helga en Jolanda die de hele dag bij ’t Veerhuis de kinderen hebben begeleid bij de wedstrijden!

Heeft u ook interesse in volleybal? Kom dan zeker eens kijken bij ons in sporthal De Drie Linden, Heisprong 15 in Prinsenbeek.

Voor informatie over de trainingstijden of vragen voor een proeftraining kunt u mailen naar info@set-up-volleybal.nl

Volleybal Set Up


Terug naar de vorige pagina