Topsport: leerlingen van Graaf Engelbrecht spelen voor Jong Oranje (voetbal)

Geplaatst op: 05-12-2017 21:42
Op Graaf Engelbrecht zitten veel talenten die elke dag school en sport combineren. En dat is zeker niet altijd makkelijk. Het vraagt van de leerlingen vaak een goede planning en heel veel discipline. En soms moeten ze moeilijke keuzes maken. Sport en school combineren is gewoon niet makkelijk.

Het lijkt de sportredactie van Haagse Beemden Digitaal Bekom daarom weer hoog tijd om een aantal topsporters van Graaf Engelbrecht in het zonnetje te zetten. Ze hebben een dik compliment verdiend!

Voetbal

Leerlingen van Graaf Engelbrecht spelen voor Jong Oranje
Dit jaar zijn er weer jongens van Graaf Engelbrecht opgeroe-pen voor de selectie bij de KNVB. Dan hebben we het natuur-lijk wel over het enige, echte Jong Oranje!

Gewoon super knap natuurlijk! Onze jongens moeten nog wel even de definitieve selectie afwachten. Maar toch. Het blijft spannend! De eerste keer dat je mee mag trainen en een wedstrijd mag spelen in het shirt van Oranje …! Dat moet dus echt heel speciaal zijn. Hier een paar namen van onze ‘OranjeToppers’: Jayden Mendes Delgado, Sohayb el Battah en Wessel van de
Sanden uit Mavo 2, Bram Hesselberth uit Mavo 3, en Luuk Wensink en Awale Mahamed uit Havo 3. Top gedaan, jongens. Heel veel succes.

Graaf Engelbrecht voetbal Jong Oranje
In sportkleding van Oranje: Bram Hesselberth, Luuk Wensink en Awale Mahamed.

Terug naar de vorige pagina