Topsport op Graaf Engelbrecht: vandaag Motorsport in the spotlight

Geplaatst op: 06-12-2017 20:59
Op Graaf Engelbrecht zitten veel talenten die elke dag school en sport combineren. En dat is zeker niet altijd makkelijk. Het vraagt van de leerlingen vaak een goede planning en heel veel discipline. En soms moeten ze moeilijke keuzes maken. Sport en school combineren is gewoon niet makkelijk.

Het lijkt de sportredactie van Haagse Beemden Digitaal Bekom daarom weer hoog tijd om een aantal topsporters van Graaf Engelbrecht in het zonnetje te zetten. Ze hebben een dik compliment verdiend!

Motorsport

Ook onder de motorsporters vinden we op Graaf Engelbrecht toptalenten. Zo heeft Jens van Walvoort uit Havo 2 de Hydro-Garden Weston Beach race 2017 gewonnen! Dit is een internationale strandrace voor motoren in Zuidwest-Engeland waar enorm veel publiek op afkomt. Dit jaar alleen al waren er zo’n 70.000 toeschouwers! Er was ook enorm veel media- aandacht voor deze strandrace. De motorsporters moeten zo’n 1,5 uur aan een stuk door crossen door het mulle zand. Geloof maar dat dat zwaar is! En je krijgt als coureur slechts één pitstop. Een dikke proficiat, Jens!

Een ander toptalent op de Graaf is motorcoureur Zonta van den Goorbergh uit de brugklas. Hij is geselecteerd voor een trainingsstage in Spanje het JUNIOR MOTOR CAMP 2017. Zonta is niet bang voor hoge snelheden op de weg. Hij racet nu al als een toekomstig kampioen! Super!

Jens van Walvoort
Jens van Walvoort.

Zonta_van_den_Goorbergh
Zonta van den Goorbergh.

Terug naar de vorige pagina