Volleybalvereniging Set Up Prinsenbeek: verslagen en uitslagen week 50

Geplaatst op: 19-12-2017 21:29
Verslag Nevobo Heren 1
Vrijdag 15 december speelden we tegen Vollido HS3. Helaas met een verzwakt team, want we misten 2 ervaren middenspelers. Ondanks dat, werd er goed gestreden door het team en hard gewerkt voor elkaar. De eerste set moesten we flink wennen aan de nieuwe opstelling en werd helaas verloren. De tweede set had Set Up het door en met hard werken voor elkaar werd deze punt binnen gesleept. De derde set ging gelijk op, maar halverwege kwam Set Up niet meer tot scoren en moest ook deze set gewonnen geven. In de vierde set haalde Set Up alles uit de kast om er een 5 setter van te maken maar helaas stond Vollido dit niet toe en eindigde de wedstrijd in 3-1 voor Vollido.
Ondanks een niet compleet team neemt Set Up toch een punt mee naar huis van de nummer 2 en zijn we ook enorm gebrand om ze thuis op volle sterkte te verslaan.  

ORV Kersttoernooi bij RVC in Rijsbergen
Zoals ieder jaar organiseerde RVC Rijsbergen ook dit jaar weer een kersttoernooi.
Vanuit Set-Up deden 2 teams mee die waren gevormd uit het recreanten team aangevuld met Kitty uit Dames 1 ORV en Arno, man van Daphne en Henk, de man van Coby. Met deze 2 teams werd zondagochtend om 9:15 begonnen aan het toernooi in de mix poule. Beide
teams kwamen ondanks het vroege uur goed uit de startblokken en wonnen hun eerste wedstrijden. Er werd vooral ook uitgekeken naar de onderlinge confrontatie later op de dag.  
Tijdens het toernooi was er nog een ‘mistery game’ bezig. Hierbij speelde je tegen een ander team heren, dames of mix. Je wist net tegen wie, want er was een zeil gespannen voor het net wat het zicht op je tegenstander ontnam. Naast deze handicap nam het zeil ook het zicht op de bal, waardoor deze soms kwam aanvliegen, wat een apart maar ook erg leuk spel opleverde!
Om 13:00 uur was de beladen wedstrijd tussen de twee eigen teams. Team 2 ging goed van start en liep direct iets uit. Na wat spannende rally’s was het weer gelijk en werd het nog erg spannend wie deze onderlinge strijd ging winnen… Uiteindelijk trok team 1 de overwinning naar zich toe, iets wat natuurlijk even gevierd werd!
Het toernooi verliep verder voor beide teams erg succesvol. In de eindstand stonden we dan ook zij aan zij op de 2e plaats, met beide 2 verloren wedstrijdjes. Team 1 voelde zich toch net iets meer 2e, omdat zij de onderlinge strijd hadden gewonnen.
Al met al een zeer geslaagd kersttoernooi!

Heeft u ook interesse in volleybal? Kom dan zeker eens kijken bij ons in sporthal De Drie Linden, Heisprong 15 in Prinsenbeek.

Voor informatie over de trainingstijden of vragen voor een proeftraining kunt u mailen naar info@set-up-volleybal.nl of bezoek onze website www.set-up-volleybal.nl

Set Up

De uitslagen van week 50

Nevobo teams :
Heren 1 : 1e klasse C : Vollido HS3 - Set Up HS1
Uitslag: 3-1 (25-16, 20-25, 25-13, 25-19)
Stand: 8e plaats na 10 wedstrijden met 25 punten

Dames 1 : 3e klasse H: Next Volley Dordracht DS5- Set Up DS1
Uitslag: 1-3 (13-25, 25-18, 18-25, 15-25)
Stand: 7e plaats na 7 wedstrijden met 15 punten

Meisjes C : 1e klasse:
Uitslag: geen wedstrijd gespeeld
Stand: 5e plaats na 8 wedstrijden met 7 punten

CMV Set Up 1, Set Up 2 en Set Up 3:
Geen wedstrijd gespeeld

ORV-Breda teams :
Heren 1 ORV : 1e klasse: Set Up H1 -  Zuvo H2
Uitslag: geen wedstrijd gespeeld i.v.m. sneeuwval
Stand: 9e plaats na 6 wedstrijden met 7 punten

Dames 1 ORV : 1e klasse: Set Up D1 – Rowi D2
Uitslag: geen wedstrijd gespeeld i.v.m. sneeuwval
Stand: 5e plaats na 7 wedstrijden met 18 punten

Mix 1 ORV : 6e klasse
Uitslag: geen wedstrijd
Stand: 11e  plaats na 8 wedstrijden 3 puntenTerug naar de vorige pagina