Grote Broer en Grote Zus ondersteunen sportief X-kids Kerst

Geplaatst op: 23-12-2017 19:03
Bredase kinderen kunnen in de tweede week van de kerstvakantie weer rekenen op veel sportplezier met X-kids! Op woensdag 3 tot en met vrijdag 5 januari kunnen zij meedoen aan vijf activiteiten in diverse Bredase wijken. Ook is er 4 januari een stedelijke X-kids editie op het ijs. Aanmelden kan gratis via www.breda-actief.nl/x-kids!

Vier activiteiten in heel Breda
Op woensdagmiddag 3 januari kunnen kinderen kiezen uit drie toffe Winter Playground activiteiten. Kinderen kunnen elkaar tijdens deze middag vol plezier uitdagen en proberen de prijs binnen te halen. De sportcoaches van Breda Actief worden hierbij ondersteund door Grote Broer en Grote Zus. Op vrijdagmiddag 5 januari vindt er nog een X-kids activiteit plaats, namelijk een stoere boksclinic in de Bredase Ring!

Stedelijke activiteit
Op donderdag 4 januari organiseert Breda Actief samen met Deltalent, Optisport en Jolly Ice Sports de stedelijke X-kids editie bij Kunstijsbaan Breda. Kinderen kunnen hier kennis maken met verschillende schaatsporten! Vanaf 10.00 uur is de activiteit voor kinderen met de leeftijd van 8 tot en met 10 jaar. Hier kunnen ook kinderen van het speciaal onderwijs aan deelnemen! Zij krijgen extra begeleiding door vrijwilligers en Veri Dautzenberg en Annelies van der Linden, sportcoaches van het speciaal onderwijs. In de middag zijn kinderen van 11 tot en met 14 jaar aan de beurt. Zij kunnen vanaf 12.30 uur de ijsbaan op. Bij aankomst dienen de kinderen zich te melden bij de tent van Breda Actief bij de ingang van de ijsbaan. Let op, het dragen van handschoenen is verplicht.

Programma en aanmelden
Meer informatie over het volledige programma van X-kids Kerst en mogelijkheid tot aanmelden is te vinden op www.breda-actief.nl/x-kids. Nog vragen? Neem dan contact op met André van Dongen, sportcoach van Breda Actief, via a.van.dongen@breda-actief.nl of 076 – 52 33 555.

Sporten kidsTerug naar de vorige pagina