Ruilbeurs voor kindercarnavalskleding

Geplaatst op: 09-01-2018 23:31
Is uw kind uit het tijgerpakje gegroeid van vorig jaar en wilt u daarvoor in de plaats een ander pak in een grotere maat? In Buurthuis Gageldonk kunt u op zondag 28 januari 2018 iets nieuws komen uitzoeken in ruil voor het pakje dat niet meer past. Deze ruilbeurs voor kindercarnavalskleding is van 10.00 tot 16.00 uur in het buurthuis aan het Gageldonskepad 5 in de Haagse Beemden, Breda.

Kleding inleveren
Vanaf dinsdag 9 januari kunt u op de tijden dat het buurthuis open is, de kleding, accessiors en andere attributen komen brengen. U krijgt dan een bonnetje waarmee u op de ruilbeurs iets anders kunt uitzoeken. De kleren moeten wel schoongewassen zijn en niet kapot zijn en het liefst compleet. Het gaat om de maten vanaf 74 tot xs (extra small).
Wie niet zelf de kleding kan komen brengen kan een mailtje sturen naar contact@buurthuisgageldonk.nl en dan komen wij het halen. Op zondag 28 januari zelf kunt u de kindercarnavalskleding ook nog inleveren.

De openingstijden van het buurthuis vindt u op onze Facebook pagina Buurthuis Gageldonk. Voor meer informatie kunt u bellen naar
076-8864710.

Carnavalskledingbeurs kinderen

Terug naar de vorige pagina