Nieuwjaarsborrel en open huis Buurthuis Gageldonk

Geplaatst op: 12-01-2018 11:42
2017 betekende voor Buurthuis Gageldonk, voorheen De Beemdentil,  in de Haagse Beemden een nieuw begin.  Na jaren dicht te zijn geweest voor het grote publiek opende het buurthuis in mei 2017 weer haar deuren. In korte tijd is veel werk verzet door een nieuw bestuur en een groep enthousiaste vrijwilligers om het buurthuis weer nieuw leven in te blazen. Tal van activiteiten zijn op poten gezet, waarvan verschillende met groot succes zijn verlopen.

Open huis
Om het jaar direct goed te beginnen, worden alle wijkbewoners uitgenodigd om op zondag 14 januari aanstaande samen een toost uit te brengen op het nieuwe jaar. Dit gebeurt tijdens een open huis van 12.00 tot 16.00 uur.

Op deze dag zal ook de nieuwe website gelanceerd worden en de nieuwe huisstijl worden gepresenteerd. Wethouder Patrick van Lunteren zal hiervoor de officiële handeling doen. Dit zal plaatsvinden tijdens het officiële gedeelte van de dag tussen 13.00 en 14.00 uur.

Tijdens het open huis zullen de bestaande en nieuwe activiteiten van het buurthuis gepresenteerd worden. Ook is er gelegenheid voor bedrijven en organisaties, die actief zijn in de wijk, om zich aan de wijkbewoners te presenteren. Zij kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar contact@buurthuisgageldonk.nl

Graag tot zondag 14 januari 2018 in Buurthuis Gageldonk, Gageldonksepad 5, Breda.

Buurthuis Gageldonk

Terug naar de vorige pagina