Blijf met X -kids in de carnavalsstemming!

Geplaatst op: 06-02-2018 16:16

Op dinsdag 13 februari is carnaval officieel afgelopen voor 2018, maar niet bij Breda Actief! Op donderdag 15 februari gaan de sportcoaches van Breda Actief nog even door met X-kids carnaval. In alle wijken van Breda zijn er weer toffe gratis activiteiten, natuurlijk ook voor kinderen van het speciaal onderwijs. Inschrijven kan via www.sportintrobreda.nl/x-kids

Vier keer feest!
In de wijk Noordoost vindt de ‘Fun Sports’ editie plaats met sportcoach Pleuni Rijvers. Kinderen tussen de 6 en 12 jaar kunnen hier meedoen met levend tafelvoetbalspelletjes!
Stoere spelletjes komen aan bod in Zuidoost met sportcoaches Mark de Brouwer en Eveline van Vugt met het thema ‘Soldier Games’. Natuurlijk mag een soldatenoutfit hierbij niet ontbreken!
In Zuidwest zijn sportcoaches Jaap van Loon en Obie Peersman te vinden. Hier gaan kinderen sporten en spelen in het thema ‘Carnaval Festival’. Trek vooral je gekste carnavalsoutfit uit de kast! ‘Carnaval Festival’ is ook voor kinderen vanaf 6 jaar die op het speciaal onderwijs zitten en/of extra begeleiding nodig hebben bij het sporten!
Kinderen tussen de 6 en 14 jaar kunnen in Noordwest deelnemen aan ‘X-kids Gymnastics’. Samen met sportcoaches Erik Faes en Michel Verhagen gaan kinderen klimmen en klouteren, salto’s en andere spannende kunstjes beoefenen!

Locatie en tijd
Op donderdagmiddag 15 februari komen alle vier de X-kids activiteiten aan bod. ‘Fun Sports’ vindt plaats bij basisschool het Noorderlicht aan de Cornelis Florisstraat 25 van 13.00 tot 15.00 uur. Voor de ‘Soldier Games’ zijn kinderen uitgenodigd in de gymzaal van de Stoutenburgstraat. In de gymzaal van basisschool De Eerste Rith kunnen kinderen van 13.00 tot 15.00 uur meedoen met ‘Carnaval Festival’. Het thema ‘X-kids Gymnastics’ speelt af bij de sport- en turnhal Raaimoeren van 13.00 tot 15.00 uur.

Aanmelden maar!
Om zeker te zijn van een plekje kunnen kinderen zich aanmelden via www.sportintrobreda.nl/x-kids. Let op, aanmelden gaat per deelnemend kind. Neem contact op met André van Dongen via a.van.dongen@breda-actief.nl  of 076 5233555 voor meer informatie! De special kids kunnen zich, naast het aparte inschrijfformulier, ook aanmelden door te mailen naar sportcoach Veri Dautzenberg via v.dautzenberg@breda-actief.nl


Breda Actief
X-kids vol energie.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar de vorige pagina