Sportgala 2017

Geplaatst op: 17-02-2018 11:56

Het Sportgala 2017 vindt dit jaar voor de laatste keer plaats in het Chassé theater in de huidige vorm. De komende jaren zal er een nieuwe vorm van huldigen gaan plaatsvinden, wellicht ook op een andere plaats. Dit gaat een gecombineerde huldiging worden van sporters en vrijwilligers uit de gemeente Breda.

Nu op donderdag 22 februari a.s. zal het Sportgala aandacht gaan besteden aan de sportprestaties van de Bredase sporters en ze gaan huldigen met de awards van het Sportgala. Dit de gebeurd in de categorieën Sporttalent jongens en meisjes, sporter met beperking, sportman en sportploeg. Natuurlijk wordt ook weer de prijs der sporters, nu echter geheel bepaald door de stemmen van het publiek, dit kan gebeuren op de website van het Sportgala Breda: www.sportgalabreda.nl. We gaan op deze mooie avond, die voor iedereen vrij toegankelijk is, kennismaken met Urban sport.

We krijgen een optreden van Twirl koningin Femke de Bont en we worden verrast door een entertainer-jongleur met een fantastische act. Daarnaast is er zang en dans en zal de zaal door presentator Rens Merkelbach worden getest met een groot balspel. Als de uitreikers Robert Maaskant, Herman Kruis en wethouder Paul de Beer hun prijzen hebben uitgereikt kunnen we nog genieten van een muzikale nazit.

Op dit 27e Sportgala van de gemeente Breda kijken natuurlijk ook terug op wat de sport vroeger en nu Breda heeft gebracht. Dit zal gebeuren in de EM. De Jongzaal van het Chassé theater, aanvang 20.30 uur, zaal open om 20.15 uur.

De toegang is gratis, kleding feestelijk.

Sportgala

 

 

 

Terug naar de vorige pagina